ACL BBQ 2016

afbeelding van RogerPoulussen
RogerPoulussen

Ook dit jaar werd er weer een bbq voor de leden gehouden. Dit jaarlijks terugkerend evenement heeft na 6 jaar nog niets van zijn charme ingeboet en is telkens goed bezocht.

Dit jaar was het op woensdag 24 augustus en ook dit jaar zat het weer erg mee. Misschien iets tè, want het was toch wel erg warm die dag. Dat maakt blijkbaar niets uit, want ondanks dat er nog velen met vakantie waren, hadden zich toch weer 22 personen ingeschreven.

Eerder werd een cateraar benaderd voor het innere van de mens te sterken. Dit jaar werd het eten voor het eerst verzorgd door Ria en Jack Maessen. Waarschijnlijk ook voor de laatste want het was wel veel werk en het viel ook nog eens samen met een op handen zijnde verhuizing. Iedereen was vol lof over het eten. Dat was van een niveau wat we nog niet eerder gehad hadden. En behalve dat het van een onnoemelijk goede kwalitiet was, was het ook nog eens meer dan voldoenden. De laatste ronde speklappen hebben de meesten toch aan zich voorbij laten gaan.

 

Zoals we inmiddels gewoon zijn was er ook nu weer een muziekkwis bij. Blijkbaar was deze dit jaar erg moeilijk, want er werd veel geklaagd dat men de antwoorden niet wist. Winnaar was Mischa Gielen. Hij had 14 van de 18 vragen goed beantwoord, waar hij zelf erg van opkeek. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Ron Haasen en Math Pijpers met elk 13 goed beantwoorde vragen.

Het nakijken van de kwis is altijd wel een leuke bezigheid, omdat de antwoorden bij de open vragen soms hilarisch zijn. Onze leden hebben humor en zijn inventief.

 

Al met al was het weer een geslaagde happening. Op naar volgend jaar.

 

Via deze weg wil ik Math Pijpers van Café Auwt Gäöl en Ria en Jack Maessen hartelijk danken voor al het werk dat ze hebben geleverd